THE NORTHERN CONSORT
 
Agenda
 
   
Het Lab van TNC biedt plaats aan iedereen die uit liefhebberij bezig is met barokmuziek. Voor hen organiseert TNC jaarlijks een zomercursus in het mooie Nieuwolda. En in 2018 is de Barok Band opgericht. Daarmee repeteren we wekelijks in een verzorgingstehuis in Groningen, waar we repertoire instuderen dat we een paar keer per jaar feestelijk uitvoeren. Ook hierbij vinden we maatschappelijke verbindingen belangrijk. 

Violisten en hoboïsten kunnen bij TNC Lab terecht voor individuele en ensemble-les. Als u een ander instrument bespeelt en u zich wilt laten coachen in de barokke manier van spelen, brengen we u graag in contact met één van onze collega's. 

Houd u verder deze site in de gaten voor eenmalige activiteiten die we regelmatig organiseren voor liefhebbers van barokmuziek.

En: niet voor niks noemen we deze werkplaats voor amateurs een 'Lab'. We onderzoeken en experimenteren graag, vooral ook op basis van uw wensen en ideeën! Schroom niet en laat ze ons weten, wie weet wat voor moois dat oplevert!

Hebt u vragen, wensen, ideeën of wilt u zich voor een activiteit aanmelden? Stuur ons een mail